nautilus-square plaatje

’Suffering arises from conflict.
Conflict arises from resisting what is.
By giving up resistance
conflict will disappear,
and peace & flow will return’

 

How? Contact Release!

I offer various kinds of personal sessions. All originating in the principles of Contact Release: By making contact with whatever is stagnating it will be able to flow again. Be it mental, emotional, physical, energetic, spiritual or situational.

Contact Release means making contact with the parts in you that your are resisting. The parts that are showing up, but until now, you did not listen to or pay attention to. By which your are keeping your system from being in flow.

The resistance can express itself through the various ways in which we experience life. Mentally, emotionally, physically or energetically. In a session I will switch along with you to the level where the resistance on that very moment (consciously or unconsciously) is holding.

By being present in full awareness, attention, total safety and without any judgement, to what is presenting itself in the resistance, your system has the chance to bring the unconscious parts to the light of awareness and release. The resistance will dissolve and …’peace & flow will return’…

To help I use a multitude of techniques and modalities for that. To name a few: Psychology, Spiritual Coaching, Transformative Massage and Yoga, Energetic Healing and Reading, Course in Miracles and Amanae Transformational Emotional Bodywork. In short: Body, Mind and Spirit Work.

 

47A4A276-7DF6-4903-A441-A02D88E8BEFF

Online:

Currently working on online tools to help you out in your own time & space. See here.

Sessions:

  • Transformative Energetic Massage
  • Amanae (Transformative Emotional Bodywork)
  • Reading
  • Contact Release Me

– Transformatieve Energetische Massage

Voelt je lichaam uitgeput? Levenloos? Of juist vol? Gespannen?

Dit kunnen beide uitingen zijn van vastgehouden lading en niet optimaal stromende levensenergie. Een energetische massage is erop gericht de verbinding met het lichaam wakker te maken en te activeren door ontlading van vastgehouden energie, spanning en lading. Een diepe rust en ontspanning kan ervaren worden, hierdoor bewuste verbinding met het lichaam, waardoor de levensenergie weer kan stromen.

– Amanae  (Transformatief Emotioneel Lichaamswerk)

Ervaar je dat er diepere lagen in je verborgen zitten die je in de weg zitten, maar waar je zelf niet bij komt? Hoor je vaak dat je moeite hebt met een bepaalde (of alle) emotie, maar kun je daar zelf moeilijk contact mee maken? Of heb je behoefte aan een diepere verbinding met je lichaam en aanwezig zijn in het moment?

In ons leven slaan we diverse ervaring en overtuigingen op in ons systeem die ons op latere leeftijd blijken in de weg te zitten. Echter, over het algemeen zien we dan alleen de symptomen (stagnatie in het lichaam, verslavingen, moeilijk contact maken met zelf, anderen, het lichaam of het moment, terugkerende patronen e.a.) en zien we niet de werkelijke oorzaak van deze uiting. Bij Amanae werk ik diep op je fysieke lichaam, in samenwerking met jou eigen onverdeelde aandacht en ademhaling. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om diepe opgeslagen punten te bereiken en te ontladen waar je in je eentje niet bij kunt komen. De ervaringen kunnen zijn van verruimende verlichtende ervaringen tot diep intense emotionele en fysieke ontladingen. En veel hiertussen. Met grote moeiteloze veranderingen in het dagelijks leven tot gevolg. Daar waar de oorzaak verandert, veranderen alle gevolgen vanzelf en moeiteloos mee.

– Reading

Heb je een vraag over een specifiek onderwerp dat zich voordoet in je leven? Of over jezelf?

In een Reading stem ik mij af op jou Hogere Zelf (Ziel, Hogere weten, Chakra’s, Aura) en kijk ik op een energetisch niveau met je mee.

– Contact Release Me

Leer mij voelen. Leer mij rust ervaren. Leer mij genieten. Leer mij mijn blokkades ervaren. Leer mij mijzelf te helen. Leer mij mij zijn…

Samen onderzoeken we het avontuur van de wijsheid van jou wezen, jou lichaam, jouw wijsheid. Voelen en volgen wat je systeem je aangeeft. Op avontuur in de diepten en de expansies die je eigen systeem je te bieden heeft. Om te voelen dat jij zelf je grootste heler bent. Je beste Kompas.

Tarieven en Contact

Testimonials

I can tell you a lot, but to experience tells the most. Here is what my clients say…

Paul
De impact van de sessies met Quirine zijn diep en essentieel. Niet alleen op fysiek niveau voel ik me beter, maar ook op mentaal emotioneel niveau heb ik veel meer ruimte gekregen. Quirine combineert al haar vakkennis (massage, psychologie) met haar unieke spirituele gaven. Zij werkt via het fysieke niveau en geeft aan wat ze nog meer kan voelen naast de spierspanning. Daardoor krijg je de prachtige kans om oude blokkades, die je al vergeten was, alsnog op te ruimen waardoor je je energieker en krachtiger voelt. Dankzij de regelmatige sessies bij Quirine ben ik vaker en langer in flow en kan ik mijn werk als executive coach beter uitvoeren. Ook verwijs ik regelmatig mijn (executive) klanten aan haar door omdat zij makkelijk met hen kan schakelen op hun denk- en werkniveau.

Ondernemer
Eind 2014 hadden er een paar ingrijpende veranderingen in mijn privé en zakelijk leven plaats die mij behoorlijk uit balans brachten. Alhoewel het glas bij mij altijd vol is en ik behoorlijk stressbestendig ben, merkte ik dat ik niet in staat was mijn positieve blik op de toekomst vast te houden. Helaas kon ik het mij gezien de omstandigheden niet veroorloven om bij de pakken neer te gaan zitten en werd mij duidelijk dat ik mijn eigen onderbewuste patronen mij verlamden en mij ervan weerhielden de draad weer op te pakken. Op zoek naar een coach of psycholoog om mij door deze confronterende fase heen te helpen werd ik door een bekende op de bijzondere gave van Quirine gewezen.
In een aantal sessies heeft Quirine mij geholpen de oorzaak van mijn onvermogen om met de tegenslagen om te gaan te duiden en te relateren aan situaties uit mijn verleden. Op energetisch en mentaal niveau heeft zij voor verlichting gezorgd waar ik tot de dag van vandaag, 6 maanden later, nog profijt van heb. Terugkijkend realiseer ik mij nu dat de fase waar ik doorheen ben gegaan voor mij noodzakelijk waren om daadwerkelijk vooruit te komen.
Alhoewel ik een nuchter mens ben en graag op een wetenschappelijke manier tegen dingen aankijk, ben ik ervan overtuigd dat ‘hogere machten’ met ons meekijken en ons duidelijke signalen geven als je in je leven niet de juiste kant op gaat, whatever that may be… De sessies bij Quirine hebben mij met beide benen op de grond geplaatst en mij geholpen vertrouwen te hebben in de toekomst, ongeacht wat die gaat brengen. Loslaten in het kwadraat…
Inmiddels heb ik verschillende mensen naar Quirine doorverwezen en ook die zijn eveneens enthousiast. Ik zal haar zelf over enige tijd weer bezoeken, voor het prettige gesprek en wat kleiner ‘onderhoud’.

Claartje
Na een sessie met Quirine voelde het alsof de glazen van mijn ziel waren gewassen en ik alles weer helder en licht zag, zonder ruis of andere blokkades. Alles was op z’n plek gevallen gevoelsmatig en ik had weer rust. Het overtrof ‘by far’ mijn verwachtingen!!

Hannah
Plezierig aan een sessie bij Quirine, vind ik, is dat zowel het psychologische, het lichamelijke als het spirituele aan bod komt. Quirine luistert en reageert zonder oordeel, waardoor ik vrijelijk kan praten en me geen zorgen hoef te maken over dat het gek is wat ik vertel.

Wanneer ik aan het begin van de sessie mijn hulpvraag naar voren breng, voelt Quirine met mij mee en merkt op bij welk onderwerp er veel gebeurt in mijn lichaam. Niet zelden blijkt dat een andere hulpvraag te zijn dan de vraag waar ik mee kwam.

Als we vervolgens samen gaan voelen, focussen we op de plekken in mijn lichaam die om aandacht vragen – gekoppeld aan die hulpvraag / bepaalde emoties. Deze plekken proberen we te ontspannen of te ‘releasen’. Soms kan ik daarmee een bepaald stuk afsluiten en dat geeft vanzelfsprekend een rustig en opgelucht gevoel.

Andersom voelt Quirine bij welke plekken in (en rond) mijn lichaam veel energie / kracht zit en waar het juist prettig is om op te focussen: daar zoomen we dan op in. Tot slot geeft zij vaak enkele aanwijzingen en visualisaties om thuis verder mee te oefenen.

Al met al vind ik het Quirines methode intensief, prettig en ‘compleet’. Van tevoren kun je niet voorspellen wat de uitkomst is en dat maakt het voor mij extra interessant, omdat ik daar zelf niet op gekomen was.

(Contact & Tarieven)

2014-07-20 09.43.24

 

%d bloggers like this: